Держветфітослужба обмежила обіг 8 тонн продукції тваринного походження

15 квітня 2014, 21:21
Держветфітослужба обмежила обіг 8 тонн продукції тваринного походження
Cлужба ветеринарної медицини спільно зі співробітниками ветміліції вилучили понад 8 тонн неякісної тваринницької продукції.

Протягом минулого тижня фахівці державної служби ветеринарної медицини спільно зі співробітниками ветміліції вилучили понад 8 тонн неякісної тваринницької продукції. Для цього ветеринари перевірили 258 підприємств по всій Україні.

На минулому тижні в усіх областях України продовжилися заходи із забезпечення стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки. Так, мобільні групи у складі фахівців державної служби ветеринарної медицини та співробітників ветеринарної міліції перевірили 258 об’єктів, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження. Роботу 5 з них було призупинено через виявлені порушення.

Окрім цього, працівники ветміліції спільно зі службою ДАІ перевірили 304 автомобіля під час транспортування тваринницької продукції.

Загалом у результаті перевірок було вилучено понад 8 тонн продукції тваринного походження, якість і безпечність якої не підтверджені відповідними документами. Також було стягнуто штрафних санкцій на суму майже 29 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк неодноразово наголошував, що питання якості та безпечності продукції харчування, яка надходить до українців, перебуває на його особистому контролі.

Рейтинг: 0 / 5 - Оцінки: 0
string(32) "4d2d737f8881f0e093acde6735dab472"