У Китаї тестують систему відстеження яловичини на блокчейні

12 березня 2018, 14:29
У Китаї тестують систему відстеження яловичини на блокчейні

Китайська торгова компанія JD.com повідомила, що має намір створити блокчейн-сервіс для контролю імпорту м'яса. Особливо йдеться про яловичину, яка надходить в Китай в рамках транскордонних поставок.

Сьогодні відомо, що JD.com домовилися про партнерство з австралійським імпортером м'яса InterAgri, які працюють в Австралії. Імпортуватися буде яловичина Angus. При цьому контроль поставок буде здійснюватися за допомогою блокчейн-платформи.

Як повідомили в компанії, блокчейн буде використовуватися для зберігання відомостей про м'ясо, в тому числі про його походження, умови утримання корів, пунктах переробки продуктів, доставці. У JD.com заявили, що система почне працювати навесні, проте достовірно невідомо, на яку дату призначено запуск.

У керівництві компанії заявили, що JD.com намір і далі впроваджувати системи відстеження товарів на блокчейне. Команда проекту вважає, що китайці повинні не просто отримувати продукцію високої якості, але і знати всю необхідну інформацію про товари. Тільки таким чином можна отримати справжню довіру клієнта і просунути продукти на ринку.

Джерело: cryptellect.net

Рейтинг: 0 / 5 - Оцінки: 0
string(32) "4d2d737f8881f0e093acde6735dab472"